AvaliaçÔes de Sababa Oost Amsterdam

AvaliaçÔes recentes

4.0
R. Peetoom
26 setembro 2022

Eten was goed, maar grote frites was wel heel erg klein

C
24 setembro 2022

We misten bij het ophalen de pita broodjes een de saus bij de frietjes. Ik heb nog gebeld maar er werd aangegeven dat ze nu niets konden doen. Wel eventueel een volgende keer.

Anonymous
4 agosto 2022
Stijn
27 julho 2022

Heerlijk.

Liat
28 maio 2022

weer erg lekker

Laurens
7 maio 2022

Altijd erg lekker eten, met vriendelijk personeel!!

Jessica
5 maio 2022

Was erg lekker!

Safierra
1 maio 2022

Was weer goed, patat minder dit keer en slap. Pita weer heerlijk

Renee
20 abril 2022

De salade was echt heel lekker. Echter was de aubergine echt ontzettend zout. Te zout. Dat had helaas wel effect op de hele maaltijd.

Betty
30 março 2022

De falafel was droog, daarbij was de tahini ook vrij droog. De zoete aardappel friet was koud en een beetje slap.. (ik heb alles direct afgehaald en woon 2 min lopen vd locatie). Voor bijna 40 euro voor een 2 persoons maaltijd had ik wel een wat hogere verwachting.

Michiel
14 março 2022

Het was weer heer-lijk. Met name de bloemkool was erg goed! De rest was uitstekende kwaliteit zoals ik ben gewend

Marlon
7 março 2022

De Citroen mayo zat niet bij de friet. De rest was lekker!

bart de groot
26 fevereiro 2022
Zoë
28 janeiro 2022

Groooot Sababa fan. Echte aanrader.

Mariska Stolwijk
16 janeiro 2022
Louise
28 dezembro 2021
jelle
27 dezembro 2021

super lekker en fijn dat het Sababah team zo hun best doen ook nog eens zo duurzaam als mogelijk te werken!

Katelijne
20 dezembro 2021

Het was heerlijk! Lief briefje wat erbij zat om de frietjes opnieuw warm te krijgen na het ophalen door de kou. We hebben genoten en raden deze plek zeker aan!

Mariette
18 dezembro 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd. Deze keer ook een aantal van de side dishes geprobeerd, zoete aardappel friet, hummus, bloemkool en kroketjes zijn allemaal lekker.

N
12 dezembro 2021

I ordered the Sababa Classic. I could pick it up almost immediately at the restaurant and wauw the taste! Amazing food! Will definitely order here more often!

Angela
9 dezembro 2021

Erg lekker, shoarma de luxe ,heel apart met die cranberries...

Steffie
30 novembro 2021

Lief personeel en heerlijk eten!

Justin
7 novembro 2021

Helaas ontbrak de mayo bij de friet. Gefrituurde aubergine was bitter, geen idee of dat zo hoort. Maar lekker vond ik het niet

M Bode
31 outubro 2021

Voor de vierde keer eten besteld en opgehaald. Eten stond al klaar, eerder dan geplande tijdstip, en bleek bij thuiskomst nogal afgekoeld. Tahinsaus op bloemkool ontbrak en citroenmayo bij frietjes ook. Frietjes zelf bremzout. Jammer, viel erg tegen na eerste drie prima ervaringen!

Chiel Griffioen
14 setembro 2021

Het was super lekker allemaal! Een aanwinst voor Oost! En ook precies op tijd klaar.